logo
امروز : دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۵:۳۰
[ شناسه خبر : ۴۵۰۲۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه خرمدره:

آمریکا دشمن دیرینه ایران است

آمریکا-دشمن-دیرینه-ایران-است
امام جمعه خرمدره گفت: دشمن دیرینه ایران است و دشمنی او صرفاً مربوط به انقلاب اسلامی نبوده بلکه مربوط به چند دهه قبل انقلاب است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام حسینعلی زاهدی‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر خرمدره با بیان اینکه به تعبیر رهببر معظم انقلاب، نه به شکل افراطی به مذاکره بدبین هستیم، و نه به شکل افراطی خوشبین هستیم، اظهار کرد: از همین روست که مذاکره را به‌عنوان اولویت کاری وزارت خارجه معرفی نکرده و بلکه یکی از کارهای وزارت خارجه تلقی کردند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه آمریکا دشمن دیرینه ایران است و دشمنی او صرفاً مربوط به انقلاب اسلامی نبوده بلکه مربوط به چند دهه قبل انقلاب است، ادامه داد: آمریکا زمانی به مردم ایران خیانت کرده است که به ظاهر هیچ گونه دشمنی با آمریکا نداشتند. 

امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه فقر در ایران قبل از انقلاب به مراتب بیش‌تر از بعد انقلاب بوده است، گفت: این نشانگر آن است که ارتباط با آمریکا عامل رفع فقر نیست. 

وی با تأکید بر اینکه از طرفی نباید اقتصاد و دیگر امور کشور را به مذاکرات گره بزنیم چرا که نه بخش اعظم مشکلات به تحریم‌ها ربطی دارد و نه معلوم است که مذاکره به کجا می‌انجامد، گفت: ضمن آنکه طرف مذاکره ما دشمنی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب به شدت به آن بدبین هستیم ت در عین حال توجه کنیم که مذاکره بعدی از جنگ را هم دارد و آن بعد رسانه‌ای است؛ مردم باید بدانند که طرف مقابل دشمن ماست و نباید به برخی جریان‌سازی‌های رسانه‌ای آن اعتماد کنیم. 

امام جمعه خرمدره با تأکید بر اینکه اصولاً بخشی از کار رسانه‌ای دشمن، جنگ روانی برای تحت سر در گم کردن طرف مقابل است که انتظاری جز این نداریم، ابراز کرد: با اشاره به دیدار وزیر دفاع عربستان با رهبر معظم انقلاب و تقدیم پیام پادشاه عربستان باید در نظر داشت رابطه با کشورهای منطقه یک راهبرد اساسی برای ماست و در عین حال موانعی هم که بوده معمولاً از سوی همسایگان است.

زاهدی‌پور اضافه کرد: در عین حال راه غلبه بر دشمنان جبهه اسلام، وحدت و همدلی است. در عین حال این ارتباطات می‌تواند موجب کنترل رفتار همسایگان نیز باشد.

 وی عنوان کرد: روز جمعه ۲۹ فروردین ماه مصادف با ۱۹ شوال روز ارتش جمهوری اسلامی و نیروی زمینی است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی‌ که به قواعد حکمرانی آشنا نبودند، خواستار حذف ارتش بودند. 

امام جمعه خرمدره افزود: امام خمینی (ره) در مقابل همه این بی‌بصیرتی‌ها ایستاد و بر حفظ و تقویت ارتش تأکید کرد و حفظ ارتش و حمایت از آن برگی دیگر از برگ‌های زرین زندگی و رهبری‌های حضرت امام (ره) بود که در برابر بی‌بصیرتی‌ها ایستادند و با حفظ ارتش، آینده موجودیت سرزمینی ایران اسلامی را تضمین کردند.

زاهدی اضافه کرد: در برابر دلاورمردان ارتشی تعظیم می‌کنیم و به روح شهدای ارتش و به ویژه شهدایی مانند شهید قرنی درود می‌فرستیم که با بصیرت خود، زمینه برای حفظ ارتش را فراهم کردند.

وی با تأکيد بر اینکه روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت مصادف با۲۳ شوال است، عنوان کرد: سال‌روز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ ۱۳۵۸ بوده که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛ نیاز به یک نیروی خاصی بود، که با اختیارات و وظایف بیشتر به دفاع از انقلاب اسلامی بپردازد؛ به عبارت دیگر، اگر نقش اصلی ارتش، دفاع از سرزمین ایران عزیز بود، وظیفه سپاه دفاع از انقلاب اسلامی بود که البته شامل دفاع سرزمینی هم می‌شد.

امام جمعه خرمدره افزود: طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی، سپاه برای پاسداری از آرمان‏ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است و تأسیس سپاه از چنان اهمیتی برخوردار است که امام (ره‌) فرمودند؛ اگر سپاه نبود، کشور نبود و سپاه یک نیروی آماده به فرمان مردمی است؛ به ویژه آن که سپاه و بسیج قابل تفکیک نبوده و همین امر به سپاه یک خصوصیت ممتاز بخشیده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر